• 16 weken lang begeleiding van een ervaren coach. Krijg het lichaam dat je wilt. 4 maanden lang begeleiding: Nu voor 69,95 p/maand i.p.v. 79,95 p/maand! Download Je Eigen Handboek en lees hoe je effectief traint, wat gezonde voeding precies is en welke lifestyle factoren je helpen om resultaat te behalen. Dit handboek is jouw naslagwerk dat je altijd kan raadplegen, nu en in de toekomst. Je wordt toegevoegd aan de besloten Facebook- en YouTube groepen waar je artikelen, video’s, recepten en andere handige informatie vindt die het je makkelijk maakt om resultaat te behalen. Maurice van der Wardt begeleidt je in het proces van spieropbouw en vetverlies.
 • Aanbieding!

  3 x Supreme Workout

  Waardering 4.00 uit 5
   103,50  96,00
  Om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen biedt Pure Supplements zijn unieke preworkout product Supreme Workout ook per 3 stuks aan. Hierbij ontvangen jij en 2 vrienden een korting zodat je iedere training gezamenlijk met dezelfde intensiteit kan trainen! Dit preworkout product biedt alles wat de serieuze sporter nodig heeft. De unieke samenstelling bevat enkel bewezen werkzame bestanddelen en is geschikt voor de zwaarste fitness en crossfit trainingen. Supreme Workout is ontwikkeld door sporters, voor sporters.

  Voordelen Supreme Workout

  ✔ Wetenschappelijk onderbouwde samenstelling ✔ Geen onnodige toevoegingen ✔ Maximale pomp en focus ✔ Geen crash na de training ✔ Hoog gedoseerd ✔ Nederlands A-merk ✔ Goed voor 40 doseringen!
 • BCAA

   29,50
  Het nemen van BCAA, waaronder het belangrijke aminozuur Leucine, kan de aanmaak van spiermassa bevorderen bij mensen die moeite hebben om dagelijks voldoende eiwit binnen te krijgen. Bij sporters kan het de vermoeidheid tijdens fysieke inspanning tegengaan.

  Voordelen BCAA

  ✔ Essentiële aminozuren die niet door het eigen lichaam aangemaakt kunnen worden en dus via de voeding ingenomen dienen te worden. ✔ Uitgebalanceerde combinatie van de essentiële aminozuren L-Leucine, L-Valine en L-Isoleucine. ✔ Stimuleert de aanmaak van spierweefsel. ✔ Vermindert de vermoeidheid tijdens training en wedstrijd.
 • Cafeine

   14,50
  Cafeïne is de meest bekende stimulant ter wereld. Het is voornamelijk te vinden in koffie, cacao en thee, maar ook in populaire energiedranken. De stimulerende werking van Cafeïne maakt het de perfecte stof om voor je training in te nemen. Het verhoogt de concentratie en spierkracht en vermindert de vermoeidheid. Met één cafeïne tablet kan je optimaal presteren. Cafeïne draagt, in perioden van een energietekort, bij aan vetverlies via een verhoging van het metabolisme. ✔ Pure cafeïne tabletten ✔ Hooggedoseerd ✔ Makkelijk mee te nemen ✔ Maximale focus en kracht ✔ Draagt bij aan vetverlies tijdens een energietekort
 • Creatine

   17,50
  Creatine is onmisbaar voor elke serieuze sporter. Het ondersteunt de spieropbouw, zorgt voor een snel herstel en verbetert het krachtuithoudingsvermogen. Pure Supplements gebruikt alleen de meest pure monohydraat vorm en biedt zo maximale ondersteuning van sportieve prestaties.

  Voordelen Creatine

  ✔ Toename van droge spiermassa ✔ Versnelt herstel ✔ Meer kracht bij intensieve inspanningen ✔ Hoogste kwaliteit
 • Magnesium

   14,50
  Magnesium is een essentieel mineraal dat nodig is voor de botopbouw en werking van spieren en zenuwen. Ook speelt magnesium een belangrijke rol in de opbouw van eiwit en het metabolisme. Daarnaast gebruiken veel mensen magnesium om een goede nachtrust te ondersteunen. Het magnesium citraat van Pure Supplements is de best opneembare vorm magnesium verkrijgbaar. Zeker voor sporters is het raadzaam om dagelijks voldoende magnesium binnen te krijgen. Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding 1 tot 2 tabletten magnesium in of zoals is voorgeschreven. ✔ Essentieel voor botten en spierwerking ✔ Ondersteund het zenuwstelsel en metabolisme ✔ Werkt ontspannend bij spierspanning ✔ Best opneembare citraat vorm ✔ Hoog gedoseerde topkwaliteit
 • Mass gainer

   39,95
  Om zoveel mogelijk spiermassa aan te komen is het noodzakelijk om elke dag voldoende calorieën binnen te krijgen. Mocht je het moeilijk vinden om voldoende calorieën uit je voedingspatroon te halen dan is het gebruik van de Pure Supplements Mass gainer aan te raden. ✔ Stimuleert opbouw van spiermassa rondom training ✔ Hoogwaardige mix van brandstof (glucose) en bouwstof (eiwit) ✔ Makkelijk mee te nemen ✔ 3 smaken
 • Multivitamine

   22,50
  Om je gezondheid en prestaties maximaal te ondersteunen is het belangrijk om voldoende waardevolle voedingsstoffen binnen te krijgen. Als je huidige voedingspatroon niet voorziet in jouw behoefte dan is het verstandig dit tekort aan te vullen. Het dagelijks gebruik van een uitgebalanceerd multivitaminepreparaat draagt hiertoe bij.

  Voordelen Multivitamine

  ✔ hoogwaardige samenstelling van vitaminen en mineralen ✔ ondersteunt de weerstand van het lichaam
 • Omega 3

   17,50
  Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren en spelen in ons lichaam een belangrijke rol bij ontstekingsreacties, het immuunsysteem en de functie van onze celmembranen. Deze vetzuren zijn door ons lichaam niet- of nauwelijks aan te maken en daarom is het belangrijk om dagelijks voldoende Omega 3 vetzuren binnen te krijgen door middel van onze voeding en het nemen van visolie capsules.

  Voordelen Omega 3

  ✔ Verkleint het risico op hart- en vaatziekten ✔ Lagere hoeveelheid vetzuren in het bloed ✔ Gaat de ontwikkeling tegen van plaque (vaatvernauwing) ✔ Verbeterd cognitieve functies ✔ Best opneembare Triglyceride vorm
 • Het performance pakket biedt de ambitieuze sporter een basis waarmee de gezondheid maar vooral de sportieve prestatie maximaal wordt ondersteund. Deze selectie producten bevat alles om de komende maanden hard aan je beach body te kunnen gaan werken!

  Voordelen Performance pakket

  ✔ Een solide basis om de gezondheid en prestatie te bevorderen ✔ Enkel bewezen effectieve ingrediënten en doseringen ✔ Alles wat je als sporter nodig hebt ✔ Mogelijkheid tot een privé consult ter ondersteuning ✔ Korting op totaalpakket
 • Supreme Workout

  Waardering 5.00 uit 5
   34,50
  Dit preworkout product biedt alles wat de serieuze sporter nodig heeft. De unieke samenstelling bevat enkel bewezen werkzame bestanddelen en is geschikt voor de zwaarste fitness en crossfit trainingen. Supreme Workout is ontwikkeld door sporters, voor sporters.

  Voordelen Supreme Workout

  ✔ Wetenschappelijk onderbouwde samenstelling ✔ Geen onnodige toevoegingen ✔ Maximale pomp en focus ✔ Geen crash na de training ✔ Hoog gedoseerd ✔ Nederlands A-merk ✔ Goed voor 40 doseringen!
 • Vitamine D

   17,50
  Vitamine D is essentiël voor onze gezondheid. Aangezien wij vitamine D niet of nauwelijks via onze voeding binnen kunnen krijgen en, vooral in de herfst- en wintermaanden, moeite hebben om voldoende vitamine D op te nemen is het verstandig om dagelijks extra vitamine D in de vorm van capsules te nemen. Vooral sporters dienen, door hun intensieve trainingen, er zeker van te zijn dat zij dagelijks voldoende vitamine D binnenkrijgen om zo hun sportprestatie maximaal te ondersteunen.

  Voordelen Vitamine D

  ✔ Essentieel voor sporters ✔ Voor optimale testosteronwaarden ✔ Superieure cholecalciferol vorm ✔ Belangrijk voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden
 • Whey eiwit

   24,50
  Het binnenkrijgen van voldoende eiwit voor spieropbouw is een must voor iedere serieuze sporter. Het Whey-eiwit van Pure Supplements is een Nederlands A-merk product en zit vol essentiële aminozuren, dit zijn bouwstenen waar ons lichaam niet zonder kan. Als je vaak en intensief traint is het raadzaam om dagelijks voldoende eiwit binnen te krijgen.

  Voordelen Whey eiwit

  ✔ Opbouw van spiermassa ✔ Herstel van spieren ✔ Hoge biologische waarde ✔ Compleet aminozuur profiel en goed verteerbaar