fbpx

5 nooit eerder gedeelde technieken voor jouw droomlichaam deze zomer

Maurice van der Wardt

Fitness-Expert met meer dan 20 jaar ervaring

  • 23 Februari 2022
  • 19:30 – 21:00
  •  

Op Naar Het Lichaam Van Je Dromen

Het moment om aan jouw droomlichaam te werken is nu! Dat doe ik al meer dan 20 jaar lang. In die 20 jaar heb ik meer dan 500 klanten persoonlijk en online geholpen, een Bachelor of Arts in Sportkunde behaald met de minors Leefstijlkunde en Sportcoaching en meer dan 20 van de beste Nederlands- en Engelstalige fitness-boeken gelezen. Ik ben auteur geweest voor verschillende fitness websites en maak content voor meer dan 55.000 volgers.

In de afgelopen jaren ben ik met klanten gaan werken volgens het ‘De 5 technieken voor jouw droomlichaam in de zomer’ stappenplan. Dit stappenplan biedt een combinatie van alle lessen die ik in meer dan 20 jaar Groeien in de gym heb geleerd.

De 5 technieken die de basis vormen

Zie jij jezelf al met een strakke sixpack over het strand van de Spaanse costa lopen? De onderstaande 5 technieken gaan dit voor jouw realiseren.

1. Eet jezelf droog
2. De 4 tips voor de maximale voorbereiding van jouw training
3. Laat je brein in je voordeel werken
4. Laat je lichaam in je voordeel werken
5. De laatste stap naar jouw droomlichaam - Mindset
+
Jaren trainingservaring
0 +
Droomlichamen gerealiseerd
+
Jaren personal trainer & Online coach

Spreker

Maurice van der Wardt

Founder, Je Eigen Coach

1. Eet jezelf droog

Dit is misschien wel de makkelijkste manier om de grootste verandering aan je lichaam teweeg te brengen. Zoals jij ongetwijfeld weet is voeding het belangrijkste onderdeel voor jouw droomlichaam. In deze stap vertel ik je over simpele maar doeltreffende gerechten om van te watertanden. Dit soort gerechten laten je buikspieren alleen al via het placebo-effect 300% meer zichtbaar worden! Met deze tips sta jij elke dag met een glimlach jouw beste maaltijden te maken!

2. De 4 tips voor de maximale voorbereiding van jouw training.

 Een goed begin is het halve werk, zeker als je zo snel mogelijk resultaat wilt zien. Als jij deze zomer met een sixpack, goudbruine biceps en/ of mooie ronde billen over het strand wilt flaneren is een goede planning cruciaal.

Werken aan jouw droomlichaam is zwaar maar maak je acties overzichtelijk en alles is haalbaar!

3. Laat je brein in je voordeel werken

 Je kent het wel, vandaag is het zo’n dag. Je werd vanochtend wakker en kon je bed niet uitkomen. Die vervelende wekker drukte je voor de derde keer uit toen je besloot toch je nest maar uit te komen. Je bent een kwartier bezig geweest met het krabben van je ramen en je leraar, vriendin,  ouders en baas zijn ook nog eens allemaal tegelijk de hele dag chagrijnig. Na zo’n dag doe je niets liever dan…

Naar de gym gaan!

Nu is het de kunst om al dat gezeik achter je te laten en met een maximale focus te trainen. Maar hoe? In dit webinar leer je mijn techniek om je brein in jouw voordeel te laten werken. 99% van de mensen om jou heen is hier niet actief mee bezig. Dat is ook de reden dat 99% van de mensen hun shit meeneemt naar de gym en daarom de focus mist om echt goed te trainen. Ik leer je deze skill te ontwikkelen, waarmee jij ook op de zwaarste dagen PR’s kan zetten.

4. Laat je lichaam in je voordeel werken

Je brein in je voordeel laten werken is één ding, nu is het tijd om je lichaam optimaal in te zetten. Hoe? Een woord: Autoregulatie.
 Autoregulatie gaat er voor zorgen dat jij elke keer als een koning door de automatische schuifdeuren van jouw sportschool stapt.

Geen slechte trainingen meer, elke training doen we een stapje erbij.
 Met het brein dat met je meewerkt, je lichaam dat op 110% draait en een glimlach op jouw gezicht doe jij deze week 2 herhalingen extra op elke oefening!

5. De laatste stap naar jouw droomlichaam - Mindset

De 4 technieken hierboven zijn voor mij van ontzettend groot belang, maar deze laatste stap is de belangrijkste. Zonder deze stap loop jij namelijk deze zomer niet rond met jouw droomlichaam. Mindset is het allerbelangrijkste middel om te starten, vol te houden en te blijven gaan als een niet te stoppen raket!

In slechts 5 minuten leer ik je de mindset die allesbepalend voor je gaat zijn!

Let op!

Er is geen tijd om te wachten. Ik geef dit webinar maar 1 keer, omdat het anders te laat is. Ik geef je dus nu de keuze: Ga jij voor jouw droomlichaam dit jaar?

NATUURLIJK!

Dus ram op die knop en meld je aan voor mijn webinar van as donderdag!

Deze kampioenen gingen je voor