“De beste shape van mijn leven” 2017-04-11T12:55:04+00:00

Project Description

Inmiddels 1,5 jaar geleden, net voor de zomer, keek ik op een gegeven moment in de spiegel en ik was niet tevreden met mijzelf. Ik zag een lichaam waarin ik mijzelf niet herkende. Ik wilde gespierder worden en vet verliezen. Aangezien mijn vader al regelmatig sportte op dat moment vroeg ik hem om hulp.

Homegym

We hadden in onze kelder aardig wat gewichten, dumbbells, een bankje en wat machines staan. Hier kon ik gelijk met hem aan de slag. We deden voornamelijk bankdrukken, barbell rows en armoefeningen. De eerste paar weken kenmerkte zich door de spierpijn die ik continue had. Die vliegende start leverde wel gelijk resultaat op: na 4 weken begon ik al verschil te zien en vanaf dat moment was ik verslaafd.

Ik heb mijzelf zoveel mogelijk proberen te leren over voeding en training door op internet artikelen te lezen, YouTube filmpjes te kijken en vrienden en kennissen te vragen wat nu het beste is.

Je Eigen Coach met Jeffrey Tukker tijdens training

Begeleiding van Je Eigen Coach.

Het zelfstandig sporten ging op zich dus prima. Ik heb mijzelf uiteindelijk geleerd om anders tegen voeding aan te kijken, gezonder te leven en om regelmatig naar de sportschool te gaan. Tot een paar maanden geleden focuste ik mij dus vooral op meer spiermassa: ik deed mijn best om steeds een beetje meer gewicht te verplaatsen om zo mijn spieren te blijven prikkelen om te groeien.

Toen de zomer eraan zat te komen besloot ik andere doelen te stellen. Je wilt er toch een beetje goed uit zien op het strand natuurlijk dus afgelopen zomer heb ik de focus verlegd van spieropbouw naar vetverlies. In eerste instantie dacht ik dat ik alles goed deed. Ik viel af, werd er wat zwakker bij en dacht dat dit logisch was omdat ik minder calorieën at.

Ik volgde Maurice al een lange tijd via zijn Facebook en Instagram account en ik was onder de indruk van zijn kennis van voeding en training. Ik besloot online coaching bij hem te volgen om alles wat professioneler aan te pakken. Mijn doel was om in 12 weken zoveel mogelijk af te vallen met behoud van spiermassa.

Jeffrey Tukker training door Je Eigen Coach

Trainingsschema

Toen ik alle documenten had ontvangen en mijn trainingsschema bekeek schrok ik wel een beetje eerlijk gezegd. Het leken mij veel te weinig oefeningen en was bang dat dit juist een averechts effect zou hebben op mijn doelen. Maurice antwoordde dat het allemaal goed zou komen en adviseerde om het schema gewoon uit te voeren zoals het was opgesteld. Na elke trainingscyclus (4 trainingen) stuurde ik hem mijn progressietracker waar alle trainingsresultaten, gewicht en voeding in werd bijgehouden. Deze stelde hij iedere keer bij zodat ik gelijk weer door kon met een schema dat op mijn doelen en persoonlijke voorkeur was afgestemd.

Bewezen resultaat

Uiteindelijk heeft Maurice me zijn gelijk bewezen. Ik viel wekelijks af maar werd vreemd genoeg sterker. Ondanks dat afvallen op zich niet altijd even prettig is raak je gemotiveerd wetende dat je elke training weer een schijfje van 1.25kg per kant erop doet. Dit lijkt weinig, maar als je dit 8 weken doet gaat het toch best snel. Natuurlijk moet je al het zware werk letterlijk zelf doen, af en toe is het echt een kwestie van doorzetten. Ik ben erg blij met het resultaat. Dankzij de kennis van Maurice ga ik nu in de beste shape van mijn leven verder. Na mijn tentamenweek is mijn doel om tot de zomer zoveel mogelijk spiermassa aan te komen zonder erg veel vetmassa aan te komen.

Jeffrey

Ook de trainingsmethode van Jeffrey ervaren en in shape komen voor de zomer? Het is nog niet te laat!
Doe mee met het programma, ontvang het meer dan 140 pagina’s dikke Je Eigen Handboek + 16 weken begeleiding en wordt net als de rest topfit deze zomer!

Jeffrey Tukker - before after foto - Je Eigen Coach
Maurice van der Wardt, je eigen coach

Volg mij op social media:

Volg mij op Facebook: Je eigen coach
Volg mij op Instagram: @jeeigencoach

Leave A Comment