“Als ik nu in de spiegel kijk voel ik me trots” 2017-04-06T14:28:21+00:00

Project Description

Van jongs af aan ben ik altijd een hele dunne jongen geweest en daar wou ik maar wat graag vanaf. Ik ben begonnen met trainen en zoveel mogelijk eten en dat ging goed, mijn spiermassa groeide. Ik werd eindelijk zwaarder en dat is wat ik altijd al graag wilde. Tot ik op een punt kwam dat ik besefte dat ik wel gespierder werd, maar er niet mooi gespierd uitzag. Dit kwam omdat een laag vet inmiddels mijn spieren bedekte. Jammer, want als je spiermassa hebt opgebouwd wil je toch ook graag dat deze spiermassa zichtbaar is.

Ik bleef maar ontzettend schommelen in mijn vetpercentage, want eigenlijk wist ik niet eens precies wat ik dagelijks aan calorieën binnenkreeg. Ik las op social media de artikelen van Je Eigen Coach en dit wekte mijn interesse. Ik besloot Maurice en zijn bedrijf Je Eigen Coach in te schakelen om samen met hem het lichaam te krijgen wat ik graag voor ogen had: minder vet en meer spiermassa.

Na het invullen van het intakeformulier hebben we eerst gekeken naar mijn dagelijkse energieverbruik en energie inname. Vervolgens heeft Maurice een trainingsprogramma op maat opgesteld met een bijpassend voedingsschema. Sindsdien is het eigenlijk niets anders dan positieve resultaten.

Hilko zijkant

Ik begrijp nu zelf een stuk beter waar ik mee bezig ben. En ondanks dat ik vet aan het verbranden ben behaal ik toch nieuwe pr`s met veel krachtoefeningen. De afgelopen maanden hebben mij geleerd dat je echt niet perse alleen saaie dingen hoeft te eten om af te vallen en dat het daardoor eigenlijk veel makkelijker word om dit vol te houden. Om je dagelijkse calorieën bij te houden kan je je calorieën tellen of als dit niet goed bij je past portiecontrole toepassen. Voor mij werkt het goed om calorieën te tellen. Zo weet ik precies waar ik mee bezig ben.

Hilko rug

Als ik nu in de spiegel kijk voel ik me trots op wat ik tot nu toe behaald heb. Ik ben nog niet bij mijn uiteindelijke doel, maar het resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt geeft me het vertrouwen om ook in 2016 door te gaan met het nastreven van mijn fysieke doelen!

Ook de trainingsmethode van Hilko ervaren? Het is nog niet te laat!
Doe mee met het programma, ontvang het meer dan 140 pagina’s dikke Je Eigen Handboek + 16 weken begeleiding en wordt net als de rest topfit deze zomer!

One Comment

  1. Peter 18 november 2018 at 21:50 - Reply

    Beste heer ik had een vraag welk voedingsschema heb jij gevolgd want je heb een mooi lijf ik ben nou 14 weken bezig heel goed resultaat maar nog niet wat ik zou willen zou graag willen weten hoe jij het gedaan heb

Leave A Comment