“Afvallen is een proces en geen korte termijn denkwerk” 2016-11-07T10:43:42+00:00

Project Description

Afgelopen zomer zat ik niet helemaal lekker in mijn vel. Ik was al een tijd bezig met krachttrainen, maar nooit echt op een effectieve manier. Daarnaast at ik wel gezond maar ik hield nooit bij wat ik binnen kreeg.

Ik was gewoon niet fit en dat stoorde mij. Ik had dan wel al die moeite gedaan om spiermassa te bouwen maar ik zag het niet terug in de spiegel.

Ondanks dat ik nooit erg zwaar ben geweest was mijn doel om mijn vetpercentage te verlagen en geen spiermassa te verliezen. Om vanuit hier een mooie start te maken voor een bulkperiode.

Ik keek op internet rond voor hulp en besloot Maurice een mail te sturen met de vraag of ik online coaching bij hem kon volgen.
Hij heeft vervolgens een trainingsprogramma op maat gemaakt i.c.m. de juiste macro’s en kcal behoefte zodat ik elke week vetmassa begon te verliezen en meer definitie in mijn spieren kreeg. Ik kon o.b.v. portiegroottes mijn calorie inname gaan bijhouden maar omdat het bijhouden van het daadwerkelijk aantal calorieën goed werkt voor mij hebben we deze benadering gevolgd.

Tussendoor hebben we steeds contact gehouden over de progressie en bijgestuurd waar nodig.
Ik heb in de afgelopen tijd een aantal momenten gehad waarbij het vetverlies heel langzaam ging. Maurice had mij al verteld dat dit onderdeel van het proces zou zijn dus maakte ik mij hier niet druk om. Ik ging gewoon stug door met wat ik al deed en merkte vaak een aantal dagen later al dat ik mijn buikspieren beter ging zien.

Na 3 maanden heb ik mijn doel bereikt en wil ik weer spiermassa gaan bouwen. Ik zou het zonde vinden als ik nu weer teveel vetmassa krijg dus gaat Maurice mijn voeding de komende weken nu zo instellen dat ik vooral een toename in spiermassa ga zien.

Voor de mensen die hun twijfels hebben over wekenlang afvallen en de moeite die het kost om dit vol te houden: Maurice weet waar hij het over heeft en past de training en voeding aan wat bij mij het beste past. Hierdoor is het ook prima vol te houden. Het is een proces en geen korte termijn denkwerk. Als jij gemotiveerd bent en al snel resultaat begint te zien dan ga je vanzelf als een trein.

Stephan.

Wil jij ook de beste shape van je leven bereiken?

Stuur dan een mail naar info@jeeigencoach.nl en misschien werken wij binnenkort samen aan jouw droomlichaam!

Leave A Comment