Over ons 2017-03-22T10:52:28+00:00

Maurice van der Wardt

Je Eigen Coach

Tijdens mijn studie Sportmanagement ontstond de passie om mensen te helpen met onderbouwd, praktijkgericht advies op het gebied van voeding, training & gedrag.

Met de opkomst van social media en verschillende IT mogelijkheden ontstond het idee om naast personal training, ook een online coaching bedrijf te starten. Je Eigen Coach is opgericht met als doel mensen helpen met het behalen van hun fysieke doelen & lifestyle.

Door gebruik te maken van verschillende online coaching technieken en het bieden van hoogwaardige personal training word je door ons team begeleidt in alle facetten die van invloed zijn op een lichamelijke transformatie.

Kwaliteitsborging wordt gerealiseerd door actief te zijn in verschillende nationale en internationale netwerken van gezondheidsprofessionals, het volgen van specifieke cursussen en seminars, het participeren in schrijverscollectieven en regelmatig overleg met beeldbepalende mensen uit de gezondheidsbranche. Ook zorgt de gebruikte wetenschappelijke methode dat je altijd een onderbouwd advies krijgt, gebaseerd op moderne inzichten.

Maurice van der Wardt, oprichter Je Eigen Coach.

Waarom kiezen voor Je Eigen Coach?

Je Eigen Coach brengt je zo snel mogelijk in topshape. Je eigen personal trainer, lifestyle coach en voedingsdeskundige in één!

Neem contact op

Klaar om te veranderen?

Neem die stap en werk samen met ons aan je doelen
Neem contact op

Testimonials

Voordat ik bij Je Eigen Coach terecht kwam, was ik vooral bezig met afvallen. Ik woog voordat ik mijn verandering begon 115 kilo, na flink afvallen en wat aanmodderen in de sportschool woog ik op mijn lichtst 75 kilo.

Toch was ik niet tevreden, ik wilde niet alleen maar afvallen maar vooral spiermassa. Met die gedachte kwam ik bij Je Eigen Coach terecht, en van hem kreeg ik een training en voeding schema. Ik boek goed progressie en begin eind april 2015 met mijn eerste cut, ook hier begeleid Je Eigen Coach mij.

Evert Botterweg